کد خبر: 881138
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷
معاون گردشکری استان اردبیل:
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تسهیلات اشتغال زایی برای توسعه گردشگری روستایی و رونق صنایع دستی اختصاص می‌یابد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، قادر تقی زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی یک میلیارد و 500 میلیون دلار به منظور ارائه تسهیلات برای طرح های اشتغال زایی روستایی پیش بینی شده است.

وی افزود: این تسهیلات برای دستگاه های اجرایی مختلف ازجمله جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری  وتعدادی از دستگاه ها در نظر گرفته شده و برای اشتغال زایی در شهرهای با جمعیت کمتر از 10 هزار نفر به صورت سرمایه در گردش و در روستاها برای طرح های مختلف با نرخ بهره شش درصد پرداخت می شود.

معاون گردشگری استان با تاکید به اینکه 70 درصد از تسهیلات به صورت استانی و 30 درصد به صورت ملی پرداخت می شود، اضافه کرد: فعلا سهم استان ها از میزان تسهیلات مشخص نیست و به محض تعیین سهم دقیق استان ها ، متقاضیان می توانند با مراجعه به اداره کل ومعرفی به بانک ،  از این تسهیلات برخوردار شوند.

تقی زاده حوزه های اعطای تسهیلات را کشاورزی، فرش دستبافت، صنایع دستی، خدمات، گردشگری و فن آوری اطلاعات و... برشمرد و تاکید کرد: با تخصیص این تسهیلات از طرف بانک ها ، جمعا  12 هزار میلیارد تومان تسهیلات در کل کشور برای این بخش پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه بانک های توسعه، کشاورزی، پست بانک، بانک رفاه و صندوق کارآفرینی برای پرداخت تسهیلات ماموریت یافته است، گفت: در استان اردبیل هر شخصی که درحوزه گردشگری وصنایع دستی  متقاضی تسهیلات باشد، طرح وی مورد بررسی قرار گرفته وبه بانک های عامل معرفی خواهد گردید.

تقی زاده یادآور شد: ایجاد اقامتگاه های بوم گردی و سنتی ، دهکده های ییلاقی و محیط های گردشگری روستایی و عشایری  از ظرفیت های توسعه گردشگری روستایی استان است که می تواند با بهره گیری از این تسهیلات رونق مطلوبی داشته باشد.

معاون گردشگری استان برای دریافت تسهیلات بین دستگاه های اجرایی رقابت ایجاد شده، به ضرورت توجه به جذب تسهیلات این بخش  اشاره کرد و افزود :هر دستگاهی که نتواند تسهیلات تخصیص یافته را جذب کند امکان جذب تسهیلات مذکور توسط سایر دستگاه ها وجود دارد.

تقی زاده بیان کرد : از کل تسهیلات 10 درصد به صنایع دستی و 10 درصد به بخش گردشگری تخصیص یافته است و درواقع 20 درصد از کل تسهیلات متعلق به بخش گردشگری و صنایع دستی استان خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر