کد خبر: 879064
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۶
روابط عمومی دانشگاه اصفهان :
فراخوان پذیرش مقاله های علمی برای ارائه در همایش ملی 'فراورده های زنبور عسل از منظر زیست‌شناسی، سلامت و اقتصاد' اعلام شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ، روابط عمومی دانشگاه اصفهان اعلام داشت همایش ملی فراورده های زنبور عسل با هدف ارتقای دانش و پژوهش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارزشمند ملی در عرصه فرآورده‌های زنبور عسل و با مشارکت دانشمندان و محققان، نهادها و دستگاه‌های اجرایی و فعالان بخش خصوصی روزهای پنجم و ششم اردیبهشت سال آینده در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه اصفهان نیز روز دوشنبه به نقل از مسئول برگزاری همایش ملی فراورده های زنبور عسل اعلام کرد: برگزاری این همایش از لحاظ فرهنگ سازی، افزایش مصرف عسل، افزایش کیفی این محصول ،استانداردسازی، کمک به صادرات و تولید عسل مرغوب بسیار مهم است.

دکتر محمد ربانی عضو هیات علمی گروه زیست شناسی گفت: بحث عسل و فرآورده های زنبور عسل بسیار حائز اهمیت است و می توان از بعد سلامت، درمان و پیشگیری مورد بررسی قرار گیرد.زیست شناسی زنبورعسل، زنبورعسل و چرخه حیات، زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن، فرآورده های زنبورعسل و سلامت، عسل و صنایع غذایی، فرآورده های متنوع زنبور عسل و بهره گیری از آنها، پرورش و بیماری ها و اقتصاد و تجارت فراورده های زنبور عسل از جمله محورهای این همایش ملی است.

وی افزود: اگر مبحث سلامت بخشی، در اسلام مطرح باشد، یکی از نکات آن فرآورده های زنبور عسل است.

دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود 15 هزار دانشجو و 650 عضو هیات علمی و یکی از دانشگاه های برتر کشور است.

شایان ذکر است ، مهلت ارسال خلاصه مقاله به این همایش 30 دی و مهلت ثبت نام 25 اسفند سالجاری است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار