وی گفت: امنیت غذایی و بهداشت حرفه ای از جمله موضوعاتی است که مدعی و شاکی خاصی ندارد و پیگیری چنین موضوعاتی توسط دادگستری استان در راستای صیانت از حقوق عمومی می باشد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان شناسایی تهدیدها و ارائه راهکارهای پیشگیرانه و در نهایت رسیدگی قضایی به موضوعات مذکور بر اساس قانون را از اهداف تشکیل کمیته های تخصصی اعلام و بر اجرای ماده 27 قانون نظام صنفی کشور تأکید کرد.
در این جلسه مقرر شد مرکز بهداشت استان لیست مراکز تولید و عرضه مواد غذایی فاقد پروانه را اعلام کند تا در اسرع وقت پلمب شوند؛ نیز از صنفهای غذاهای خانگی، فست فودها، کباب پزها و قلیان سراها بازرسی کرده و نتایج را در جلسه بعدی اعلام کند.
همچنین مقرر شد ادارات مسئول در حوزه امنیت غذایی و بهداشت حرفه ای، اولویت های کاری، آسیبها، پیشنهادها و راهکارهای خود را اعلام کنند.
ماده 27 قانون نظام صنفی کشور: محل داير شده بهوسيله هر شخص حقيقي يا حقوقي که پروانه کسب براي آن صادر نشده است با درخواست اتحاديه و تأييد اتاق اصناف شهرستان توسط نيروي انتظامي پلمب ميشود.