کد خبر: 867294
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۶
مدیرعامل فولاد مبارکه مطرح کرد:
مدیرعامل فولاد مبارکه ،گفت: در شرکت آرسلر اوکراین، این میزان ۸.۵ مترمکعب، در فولادسازیهای آلمان ۸.۳ مترمکعب و در خطوط نورد گرم و تولیدکنندگان فولاد تخت در جهان ۸ مترمکعب است. علاوه براین، فولاد مبارکه در بخش مواد نسوز ۷.۷۳ کیلوگرم به ازای تولید هر تن مذاب، نسوز مصرف می کند؛ درحالیکه میانگین مصرف دنیا ۲۵ کیلوگرم بر تن مذاب است.

به گزارش جوان آنلاین،در بیست و چهارمین مراسم بهره وری شرکت فولاد مبارکه که باحضور معاونان، مدیران و بیش از 1000 نفرازکارکنان این شرکت حاضر در خطوط تولید، تعمیرات و پشتیبانی حضورداشتند ،مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ،اظهارداشت : در بخش مصرف آب، فولاد مبارکه ضمن توجه به اهمیت افزایش بهره وری در حوزه های مختلف ، با اجرای طرحهای توسعه در تصفیه خانه‌های خود و به کارگیری سیستم‌های بازچرخانی آب در سیکل تولید، مصرف آب خود را تا ۳.۲۶ مترمکعب به ازای هر تن تولید کاهش داده است.

 دکتر سبحانی بیان نمود :این در حالی است که به عنوان مثال در شرکت آرسلر اوکراین، این میزان ۸.۵ مترمکعب، در فولادسازیهای آلمان ۸.۳ مترمکعب و در خطوط نورد گرم و تولیدکنندگان فولاد تخت در جهان ۸ مترمکعب است که علاوه براین، فولاد مبارکه در بخش مواد نسوز ۷.۷۳ کیلوگرم به ازای تولید هر تن مذاب، نسوز مصرف می کند؛ درحالیکه میانگین مصرف دنیا ۲۵ کیلوگرم بر تن مذاب است.

وی با اشاره به اهمیت نقش بهره وری در ارتقای سازمان ها افزود: بهره وری تعاریف گوناگونی دارد اما به طور خلاصه باید گفت، بهره وری در سازمانها کاهش هرچه بیشتر و به عبارت بهتر جلوگیری از هدررفت هایی است که نسبت خروجی به ورودی یا همان ستاده به داده را کاهش می دهد و در دنیای رقابتی امروز، این دقیقا همان مسئله‌ای است که باعث ارتقا یا زوال سازمانها می شود.

وی خاطرنشان ساخت: سازمانی بهره ور است که نیروی انسانی آن چابک باشند و بتوانند خود را در مقابل تغییرات بیرونی از قبیل قیمت تمام شده، افزایش قیمت حامل های انرژی، رکود در بازار حفظ کنند در غیر این صورت، همان گونه که طی دو سال اخیر شاهد بودیم، بسیاری از سازمانها به دلیل پایین بودن بهره وری و نداشتن راهبرد مناسب، زیان ده شدند؛ این در حالی است که فولاد مبارکه در سالهای قبل و به ویژه طی دو سال اخیر که برای صنعت فولاد جهان از سخت ترین سالها بود، نه تنها هیچ گونه زیانی نکرد، بلکه در کنار اجرای طرح های توسعۀ خود و به بهره برداری رساندن آنها، سود معقولی را نیز حاصل کرد.

مدیرعامل فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه امروزه فرهنگ بهره وری، همدلی، انسجام سازمانی و نظم و انضباط در فولاد مبارکه به یک فرهنگ تبدیل شده است و هریک از کارکنان در هر سطحی قطعا در بهره وری سازمان سهیم هستند، گفت: نتیجۀ همۀ این عوامل آن است که فولاد مبارکه همچون ستارهای درخشان بر آسمان صنعت فولاد کشور می درخشد و در سطح جهانی نیز مطرح است.

وی ادامه داد: اگر بگوییم بهره وری در یک سازمان ۹۰ درصد است، یعنی ۱۰ درصد عدم بهره وری داشته است که در این صورت مدیریت و همۀ کارکنان شرکت باید برای کاهش هرچه بیشتر این میزان هدررفت، برنامه ریزی و تلاش کنند.

دکتر سبحانی ضمن ابراز خرسندی از این دستاوردها ابراز داشت: موفقیت فولاد مبارکه در بهره برداری و افتتاح واحد گندله سازی ۵ میلیون تنی سنگان در شرق کشور، موفقیت های حاصله در فولاد هرمزگان و تکمیل توسعۀ مجتمع فولاد سبا بخش دیگری از موفقیت های گروه فولاد مبارکه در ماههای اخیر بود که این توفیقات به نوعی کسب افتخار برای همۀ مردم شریف ایران و کل صنعت کشور است.

وی ظرفیتهای پایین در خطوط تولید و سازمانها را یکی از مشکلات صنعت فولاد کشورذکر کرد و تصریح نمود: قطعا نمی توان در ظرفیتهای پایین، کار اقتصادی انجام داد؛ زیرا در بخش زیرساختها و نیروی انسانی موردنیاز، به همان اندازه که ایجاد این زیرساختها در یک کارخانه با ظرفیت بالا هزینه بر است، در یک واحد تولیدی کوچک نیز هست و در این حالت است که در سازمانهای بزرگ با بهره وری بالا قیمت تمام شده به شدت کاهش می یابد، بنابراین یکی از راههای برون رفت از این چالش ها و بهره ور کردن واحدهای فولادی این است .

این کارشناس صنعت فولاد در ادامه کمبود الکترود گرافیتی را یکی از معضلات موجود فولادسازان جهانی دانست و ابرازکرد: یکی از مسائل بحرانی که در حال حاضر فولادسازان دنیا با آن مواجه هستند، تأمین الکترود گرافیتی است که می طلبد کارکنان بخش فولادسازی در این باره برای مصرف بهینۀ آن تمهیدات کاربردی تری بیندیشند.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در ادامه با اشاره به روند خوب شرکت در کاهش هرچه بیشتر مصرف انرژی، خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه درزمینۀ مصرف برخی اقلام مصرفی خود، از قبیل مصرف آب و مواد نسوز نسبت به سایر رقبای جهانی، از شرایط مطلوبتری برخوردار است، هرچند باید برای بهتر شدن این فرایند بیشتر برنامه ریزی و تلاش کنیم.

مدیرعامل فولاد مبارکه تولید کالای نامرتبط با سفارش، کاهش بازده وزنی تولید محصولات و افزایش تولید محصولات انباری را از دیگر موارد اثربخش در کاهش بهره وری شرکت دانست و گفت: وقتی برای تولید ۷ میلیون تن فولاد هدفگذاری می کنیم، باید به خاطر داشته باشیم هر درصدی از آنکه منطبق با هدف نباشد، جزء کالاهای انباری به حساب میآید و باید با قیمتی کمتر از سفارش به فروش برسانیم که این محصولات نامنطبق علاوه بر کاهش سود پیش بینی شده، کاهش سطح کیفی محصولات شرکت را نیز در پی خواهد داشت.

دکتر سبحانی با تأکید بر اینکه در بخش بهره وری در تولید گندله، بخش احیا مستقیم و در ریخته گری و نورد گرم به سایر رقبا نزدیک هستیم تصریح کرد: در همۀ این بخشها و به ویژه در بخش محصولات انباری در سالهای اخیر پیشرفت هایی کرده ایم؛ ولی هنوز می توان وضعیت را بهتر کرد و راندمان را بالا برد.

وی در خصوص وضعیت بهره وری در نیروی انسانی فولاد مبارکه نیز اضافه کرد: فولاد مبارکه توانسته است در سالهای اخیر با حفظ نیروی انسانی خود، بهره وری در این بخش را افزایش دهد و تلاش کرده است با افزایش ظرفیتهایی که در طرحهای توسعه ایجاد کرده است، فاصلۀ خود را با سایر رقبا کم و کمتر کند.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در خاتمۀ سخنان خود ضمن قدردانی از اینکه کارکنان در تمامی شرکتها و خطوط همواره برای تحقق اهداف شرکت از هیچ کوششی دریغ نکرده ند، اظهار امیدواری کرد وگفت :در این تلاشها در سال جاری نیز فولاد مبارکه بتواند به اهداف از پیش تعیین شدۀ خود دست یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار