ابراهیم کریمی با اعلام این خبر افزود: جشنواره "سفره ایرانی،
فرهنگ گردشگری" با حضور هنرمندان 4استان شمالی کشور گلستان، مازندران، گیلان
و قزوین با پخت انواع غذاهای سنتی و محلی ایرانی از 21 تیر به مدت سه
روز در استان گلستان برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان گلستان در
اشاره به آنکه برگزاری جشنواره ایرانی فرهنگ گردشگری فرصتی مناسب برای احیای
غذاهای سنتی ایرانی است می گوید:
غذای ایرانی در حوزه فرهنگی و تمدنی ما از جایگاه خاص و مهمی برخوردار است و به
دلیل تنوع اقلیم و طبیعت، تنوع غذایی زیادی که در کشور ما وجود دارد، جشنواره
"سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری" فرصت مناسبی برای معرفی این گنجینه
ارزشمند است و پرداختن به آداب پخت غذای سنتی و اصیل ایرانی سبب حفظ میراث ناملموس
و همچنین احیا و معرفی این غذاها با گردشگران داخلی و خارجی میشود.
او در ادامه به هدف از برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: هدف از این جشنواره ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقهای استانها
و همچنین ترویج سفرههای ایرانی و احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و
اصیل هر منطقه در بین مردم و خانوادهها و ترویج دوباره طبخ و ارایه غذا های سنتی،
بومی و محلی هر منطقه در رستورانها، مراکز طبخ و توزیع غذا، هتلهای هر شهر و
استان است.
کریمی خاطر نشان کرد: این جشنواره در 4 بخش پیش غذا، غذای
اصلی، دسر و دم نوشها و نوشیدنی های سنتی و بومی و محلی برگزار خواهد شد.
او محور های جشنواره را اینچنین بیان کرد: مسابقه پخت غذاهای
سنتی، نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با غذا و فرهنگ غذا، موسیقی و آیین های مرتبط با
غذا از محوریت های این جشنواره می باشد.