سید فرزاد افضلی با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان کرمانشاه تا سال 73 به میزان 250 گرم بود، گفت: سرانه مصرف آبزیان استان در سال 93 به هشت کیلوگرم رسید و این عدد در حال حاضر حدود 9 کیلوگرم است.
وي ادامه داد: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در کشور 10.5 کیلوگرم است و بر اساس برنامه ها قرار است در سال جاری به یازده کیلوگرم برسد.
افضلی با اشاره به توليد 16 هزار و 150تني شيلات در اين استان گفت: سالانه 3300 تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید میشود و از حیث تولید این نوع از ماهی ان رتبه نخست کشور را در بین استان های غیر ساحلی در کشور داریم.
وي میزان تولید سالانه ماهیان سردابی در استان کرمانشاه را یازده هزار و 425 تن اعلام و اضافه کرد: از حیث تولید این نوع از محصولات شیلاتی نیز رتبه پنجم کشور را داریم.
افضلی سپس با اشاره به ساماندهی فاز یک مجتمع پرورش ماهی ریجاب، اظهار کرد: این مجتمع در فاز اول با تولید سه هزار تن در 96 مزرعه فعال بوده و در تلاشیم تا فاز دوم آن که در هنگام فعال شدن تولید 3200 تنی خواهد داشت را نیز در سال جاری عملیاتی کنیم.