دکتر محمد سعیدی در اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام این استان در سال 96در استانداری سمنان ، اظهار کرد: شیر خام سهم قابل توجهی در تولید فرآوردههای خام دامی در کشور دارد.
وی ادامه داد: به دلیل شرایط ویژه این ماده غذایی همچون فسادپذیری سریع، نظارت بیشتر بر زنجیره تولید، حمل، فرآوری و عرضه آن را طلب می کند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه کیفیت بهداشتی شیر خام در استان سمنان در حال ارتقا است افزود: این کمیته با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام در استان و تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام در مراکز تولید ، جمع آوری ، توزیع ، فراوری و عرضه و تعیین معیارهای بهداشتی شیر خام تشکیل شده است.
سعیدی افزود: این کمیته با توجه به مطالعات انجام شده و راهکارهای اجرایی جهت جلوگیری از ورود شیرهای بی کیفیت و نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف و در نهای ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام تشکیل شده است .
همتیان معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان نیز گفت: انتظار میرود با توجه به تأثیرگذاری تولید شیر خام در صنعت فراوری لبنی استان و با حمایت به عمل آمده مسئولین استان و جدیت و پیگیری در اجرایی شدن تصمیمات متخذه، شاهد ارتقای روزافزون کیفیت و کمیت بهداشتی شیر خام در سطح این استان باشیم