کد خبر: 853154
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲
در شهر مشهد بیش از ۳۶ درصد جمعیت حاشیه نشین وجود دارد يعني یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از جمعیت سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفری این شهر در شرايط سخت زندگي مي کنند.

دکتر حمیدرضا بهرامی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عنوان کردن مطلب فوق گفت: پراکندگی جمعیت حاشیه شهر مشهد طی سال های قبل در سرشماری خانه به خانه بر اساس مصوبات ستاد سکونت گاه های استانی در هشت پهنه و ۶۶ محله شناسایی شد.

وی اعلام کرد : در قیاس با آمار جهانی؛ هشت تا ۱۰ درصد جمعیت شهرهای بزرگ را جمعیت حاشیه نشینی شکل می دهند اما این آمار در شهر مشهد با سه برابر افزایش خود را نمایان کرده است.

بهرامی افزود : با وجود این حجم از جمعیت حاشیه شهر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان اولین دانشگاه در کشور به شمار می رود که در برنامه های تحول نظام سلامت، رسیدگی به حاشیه شهر مشهد را مورد توجه قرار داده و در ابتدای فروردین ماه سال ۹۳ جمعیت ۲۵۰ هزار نفری و در سال ۹۴ نیز کل جمعیت حاشیه شهر مشهد را مجهز به واحدهای ارائه خدمات سلامت کرد.

وی گفت : این مراکز شامل مراکز جامع خدمات سلامت و پایگاه های سلامت است که تا قبل از اجرای برنامه تحول نظام سلامت تعداد مراکز جامع خدمات سلامت در حاشیه شهر ۲۶ واحد بود که بر اساس استاندارد سازی به ازای هر ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر جمعیت یک مرکز خدمات جامع سلامت ایجاد شد.

بهرامی افزود : بر این اساس ۴۲ مرکز خدمات جامع سلامت تنها برای جمعیت حاشیه شهر مشهد ایجاد شد که به طور میانگین در ازای هر ۳۰ هزار نفر جمعیت یک مرکز به ارائه خدمت مشغول است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار