کد خبر: 849130
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
براي آنها که تماشاچی حرفه‌ای تلويزيون هستند و معمولاً کنترل به دست نشسته‌اند و شبکه‌هاي داخلي را جابه‌جا مي‌کنند، شب سوم شعبان تماشاي تلويزيون اعجاب‌آور بود.
نويسنده: جواد محرمي
 
براي آنها که تماشاچی حرفه‌ای تلويزيون هستند و معمولاً کنترل به دست نشسته‌اند و شبکه‌هاي داخلي را جابه‌جا مي‌کنند، شب سوم شعبان تماشاي تلويزيون اعجاب‌آور بود. مديران رسانه ملي اين روزها آنقدر سرشان شلوغ است که يادشان رفته نگاهي هم به تقويم بيندازند.
پرداختن به روز پاسدار پيشکش، لااقل مثل سال‌هاي پيش در شب سوم شعبان يک گلي چيزي نشان مي‌دادند. يک آهنگ ريتميکي پخش مي‌کردند که مردم خدايي نکرده به اينکه دارند رسانه ملي تماشا مي‌کنند يا اشتباهي زده‌اند کانالي ديگر شک نکنند.
البته اينکه الان موسم انتخابات است و سياست حرف اول را مي‌زند و فرهنگ مثل هميشه اولويت ندارد مورد خيلي عجيبي نيست. از صداوسيما هم ديگر خيلي انتظار نمي‌رود، ولي نه در اين حد که امام حسين(ع) را هم قلم بگيرند.
 
به طور طبيعي انتظار مي‌رفت تلويزيون حداقل از آرشيو سال‌هاي گذشته چيزي بيرون بکشد و روي آنتن ببرد. حتي آنهايي که قدري ضعف قوه بينايي داشتند چشم‌ها را به عينک مصلح کردند و مردمک چشم‌ها را گردتر نمودند و دورتادور کادر تلويزيون را وارسي کردند تا ببينند گلي، نوشته‌اي چيزي پيدا مي‌کنند، ولي خب انرژي بي‌خود صرف مي‌کردند، چون ظاهراً مسئولان رسانه ملي سرشان جاي ديگري مشغول بوده است. بالاخره پوشش برنامه‌ها و مراسم‌هاي دولت حواس براي آدم نمي‌گذارد، به خصوص اينکه تحرک دولت اين روزها خيلي زياد شده و رئيس‌جمهور مدام سفر استاني مي‌رود تا در اين روزهاي پاياني هر طور شده مشکلات مردم را حل کند و خدايي نکرده مديون آنهايي که نسيم خدمت کمتر به صورت‌شان وزيده، نشود.
 
از اين جهت بايد قدري هم به مسئولان رسانه ملي حق داد که گلي چيزي به گوشه کادر الصاق نکرده‌اند. بله فرهنگ مهم است، رهبري معظم انقلاب هم بسيار بر آن تأکيد کرده‌اند و مديران سيما هم در ولايتمداري از همه جلوتر ايستاده‌اند.
 
فقط مشکل اين است که ايستاده‌اند، اگر هم از آنها بخواهيد درباره اهميت فرهنگ حرف بزنند معمولاً خوب سخنراني مي‌کنند، الان هم بالاخره انتخابات است و نبايد خيلي انتظار داشت، اصولاً هيچ وقت نبايد از رسانه ملي زياد توقع داشت. واقعاً چه معني دارد که آدم زياد از کسي يا جايي توقع داشته باشد. الان خودشان مي‌گويند بودجه ندارند. تازه دولت هم مدام تهديد مي‌کند که اگر رپرتاژ نروند و از آنها دعوت نکنند همان را هم که مي‌دهند ديگر نمي‌دهند تا حسابي حال‌شان جا بيايد.
 
مخلص کلام اينکه توي اين هيري ويري شايد خيلي درست نباشد مردم عزيز انتظار داشته باشند مديران و کارکنان زحمتکش رسانه ملي يادشان نرود نگاهي هم به تقويم بيندازند و براي روز پاسدار و ميلاد امام حسين(ع) برنامه‌اي، ميان برنامه‌اي چيزي روي آنتن ببرند. اصلاً مگر با پول تبليغات قابلمه، شامپو و برنج خارجي مي‌شود برنامه توليد کرد؟ آن هم براي امام حسين(ع). مردم يادشان نمي‌رود که همين سال گذشته فيلم رستاخيز را با آن هزينه ميلياردي به اسم امام حسين(ع) توليد کردند و تازه کلي هم کمک مردمي جذب شد و آخرش هم علي آقاي جنتي کذايي به خاطر لطمه نخوردن به جشن هسته‌اي! آن را از پرده پايين کشيد. اين نشان مي‌دهد که توليد اصولاً کار پردردسري است. چه توقعي از تلويزيون مي‌رود که براي روز سوم شعبان دست به کار توليد شود يا ويژه‌برنامه تدارک ببيند. قديم‌ترها بعضي شبکه‌ها براي اين مناسبت‌ها چند کارشناس دعوت مي‌کردند، ولي حالا همين هم زياد صرف نمي‌کند چون وسط اينجور برنامه‌ها نمي‌شود زياد تبليغ شامپو و خميردندان کرد.
 
با اين‌حال شب که گذشت و صبح شد و يواش‌يواش که به ظهر روز سوم شعبان رسيد رسانه ملي مثل کسي که از خواب بيدارش مي‌کنند رجوعي به آرشيوش کرد و چندتا آهنگ شاد پيدا کرد و فرستاد روي آنتن، چند مجري و اخبارگو هم عيد را تبريک گفتند و چندبار مولودي‌خواني ‌حاج محمود کريمي هم پخش شد تا اينگونه رسانه ملي دين خود را به امام سوم مسلمين ادا کرده باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار