کد خبر: 844428
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
روحانی:
رییس جمهور تحقق سریعتر «تولید اشتغالزا» را در گرو به میدان آمدن همه قوا، مردم و رسانه ها دانست و گفت: گفتمان حمایت از تولید، سرمایه و کارآفرینی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

يه گزارش جوان آنلاين به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی عصر سه شنبه و در نخستین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۶، نامگذاری سال جدید به عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» را فرصتی بزرگ برای تحقق سریعتر برنامه های دولت برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در سال ۹۵ دولت تلاش زیادی در این حوزه داشت و از اولین روز سال جدید برنامه ریزی برای ادامه پرقدرت این برنامه ها را در دستور کار قرار داده است.

رییس شورای عالی اقتصاد، دو برابر شدن صادرات نفت و میعانات نفتی طی فقط چند ماه، ارائه تسهیلات و تامین سرمایه در گردش ۲۴ هزار واحد تولیدی متوسط و کوچک با کمک بانکها و فعال شدن این واحدها و مثبت شدن تراز تجاری کشور و پیشی گرفتن صادرات از واردات غیرنفتی برای اولین بار در سالهای ۹۴ و ۹۵ را از نشانه های جهت گیری درست دولت در مسیر اقتصاد مقاومتی برشمرد.

روحانی به توانایی فقط شش کشور دنیا برای تولید سالانه فراتر از ۶۰۰ هزار شغل اشاره و افزود: در سال گذشته ۶۳۰ هزار شغل در کشور ایجاد شد و با توجه به رشد فزاینده نیاز جوانان به اشتغال که حدود ۱.۲ میلیون نفر در سال است، نیازمند تحول بزرگتری در حوزه تولید و اشتغال هستیم که برای این منظور همه مردم، قوا، نهادها و دستگاهها باید به میدان بیایند.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: به این منظور نیازمندیم که با کمک رسانه ها و بویژه رسانه ملی، حمایت از تولید، امنیت سرمایه گذاری و کارآفرینی به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی با یادآوری هدفگذاری رشد ۸ درصدی در سند چشم انداز گفت: برای نخستین بار از سال ۸۴ این هدف در سال گذشته محقق شد و در سال جدید نیز برنامه دولت در جهت تحقق این هدف گذاری است.

رییس جمهور همچنین هدف اصلی و همگانی کشور را تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات و رقابتی پرشور و اخلاقی دانست که همچنان موجب افتخار بیشتر جمهوری اسلامی و تثبیت هر چه بیشتر سرمایه اجتماعی باشد.

روحانی در ابتدای این جلسه حلول سال نو و همزمانی آن با ماه پربرکت رجب را تبریک و برای تداوم خدمت به مردم توسط کارگزاران نظام آرزوی توفیق کرد.

در این جلسه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نامگذاری سال به اقتصاد مقاومتی تولید-اشتغال از سوی مقام معظم رهبری، برضرورت فرهنگ سازی دراین زمینه برای دانشجویان، اساتید و مجموعه علمی کشور تاکید کردند وگزارش دبیرخانه این شورا درباره اشتغال فارغ التحصیلان و پیداکردن شغل متناسب با تخصص، ارائه شد.

در ادامه، اعضای این جلسه اهمیت متناسب سازی نظام آموزشی کشور با بازار کشور را خاطر نشان کردند و مقرر شد با همیاری و همکاری وزارتخانه های آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری برای اصلاحات در نظام آموزشی کشور و دسترسی و سهولت جوانان جویای کار به بازار کار، اقدامات لازم انجام شود.

همچنین در این جلسه، بر ضرورت طراحی و انجام پیگیری های لازم برای ایجاد نظام ملی مهارت و فنی و حرفه ای تاکید شد تا به این ترتیب جوانان جویای کار بتوانند درصورت عدم ورود به دانشگاه ها با گذراندن دوره های مربوطه، مهارت های لازم و فنی را کسب کنند.

اعضای این جلسه با اشاره اهمیت مساله فرهنگ سازی برای استفاده از کالاهای تولید داخلی، تاکید کردند که با فرهنگ سازی در این زمینه و تبدیل این مهم به یک فرهنگ و گفتمان عمومی، بازار مناسب برای محصولات داخلی ایجاد می شود.

همچنین مقرر شد، با ایجاد زمینه ها و بسترها، تضمین های فرهنگی و اجتماعی و سازوکارهای عمومی لازم برای ورود کالاهای تولیدی شرکت های دانش بنیان وارد بازار مصرف کشور و خانواده ها اقدامات لازم انجام شود و درصورت تهیه چارچوب مناسب در این زمینه، به ستاد اقتصاد مقاومتی ارائه شود.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۶
0
0
با سلام . سال 57 انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی پیروز شد . برای رفع محرومیت ها و پیشرفت انقلاب احساس شد که نهاد ها و سازمانها به کمک نهادهای موجود تشکیل شود تا به موازات هم به سازندگی بپردازند . 1=نهضت سواد اموزی برای کمک به اموزش و پرورش 2= جهادسازندگی برای کمک به اداره کشاورزی و اداره راه 3= قرض الحسنه ها و موسسات مالی و اعتباری جهت کمک به بانکها 4=وزارت نفت جهت کمک به وازارت نیرو 6= بنیاد مسکن جهت کمک به مکسن و شهر سازی و غیره تشکیل شد. در دهه 60 و 70 شاهد شکوفایی ومحرومیت زادیی از کشور گردید . به زبان ساده تر ره صد ساله را در دوهه طی نمودیم . در دهه 80 بود که مقرر گردید که موازی کاری که الان باعث هدر رفتن بیت المال می شود حذف گردد . لذا شاهد ادغام ها شدیم . اما بعلت خفظ منافع بعضی از قانوگذاران مجلس و مدیران ادغام در بحث انرزی .(وازرت نیرو با وزرات نفت ) تجمع صندوقهای بازنشستگی ( بازنشستگی کشوری. با صندوق تامین اجتماعی. )تجمیع قانون کار (ادغام قانون مدیریت خدمات کشوری در قانون کار) . اجرای اصل 44 قانون اساسی (واگذاری مدیریت بخش دولتی شرکتها و بانکها به بخش خصوصی ) و سپردن نظارت بر صندوق های قرض الحسنه و موسسات مالی به بانک مرکزی و سایر موارد اجرا نگردید . لذا در دهه های 80 و 90 شاهد رکود در تولید . و افزایش بیکاری و فرار مغز ها و وابستگی بیشتر صنایع و فعالیت ها به خارج شدیم . و علنا باز به دوران مونتاژ و مصرف برگشتیم . تا در سه سال اخیر جرقه بیداری و اگاهی با شعار اقتصاد مقاومتی به صدا درامد . مخصوصا که سل جدید سال اشتغال و تولید نام گرفته است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۶
0
0
4سال تمام حرف از خزانه خالی و ممکن نبودن کار بدون سرمایه گذاری خارجی زدید وهمه امال وارزوی تان توافق هسته ای با کدخدا بود !از شما هیچ امیدی نیست شما همان خالی بندهای کد خدا پرست هستید و بوی نفاق کلامتان مشمئز کننده است !به امید رای به مردم وعده تولید واشتغال میدهید !هیهات که از لیبرال مسلک جماعت وعده وکلام راست بشنوی !شما دولت مردان لیبرال ،دروغ میگوئید که به بفکر اشتغال وتولید هستید.شما لیبرالها راچه به درد فقر وبیچارگی مستضعفین ؟؟؟!!!.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار