امیری زاده افزود: به دلیل کاهش سطح زیر کشت، تولید امسال نسبت به سال قبل 30درصد کاهش دارد.
وی شهرستانهای رودان و حاجی آباد را از مهمترین مناطق تولید کنجد در استان دانست و اظهار داشت: محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز کارگاههای تولید روغن کنجد در استان، به استانهای تهران و اصفهان ارسال می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیازی آبی کم، کیفیت بالای محصول و اقتصادی بودن را از مهمترین مزایای کشت کنجد بر شمرد و اذعان کرد: فصل برداشت کنجد در هرمزگان از اواخر مهر ماه آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.