به بهانه سالروز تولد پروفسور مریم میرزاخانی و روز زن در ریاضیات 
هیچ کس نمی‌داند چقدر عمر می‌کند؛ ۱۰سال، ۲۰سال، ۵۰ سال، ۱۰۰ سال یا حتی بیشتر! طول زندگی ما چه زیاد باشد و چه کم شاید آنچه می‌تواند ما را در اذهان دیگران پایدار کند و بعد از مرگ نامی از ما به یادگار بگذارد عرض و کیفیت زندگی و دایره تأثیرگذاری ماست.
با فروکش کردن حالت اضطرار در مناطق سیل‌زده بسیاری از نهاد‌ها و سازمان‌ها هم کارشان تمام می‌شود و سر کار و زندگی‌شان بر می‌گردند.
رئیس سازمان بسیج زنان در گفت‌و‌گو با «جوان» خبر داد
کار ویژه‌ای که در استان‌های گلستان و خوزستان انجام شده است حضور خواهران خیاط بسیجی در منطقه است تا پارچه‌های ارسالی برای لباس‌ها را به شکل لباس‌های محلی متناسب با فرهنگ و پوشش بانوان گلستانی و خوزستانی بدوزند. این کار خیلی برای این خانم‌ها نشاط‌آور بود و امید به زندگی را در این خانم‌ها تقویت می‌کرد
۴۰ دروغ رایج در غرب که باور آن‌ها به زندگی فردی و اجتماعی زنان آسیب می‌رساند، در کتابی با عنوان «دروغ‌هایی که زنان باور می‌کنند و حقایقی که آن‌ها را آزاد می‌سازد» نوشته «نانسی لی دموس» با ترجمه پریسا پورعلمداری از سوی دفتر نشر معارف چاپ شده است.
شیرزنان سرزمین ما هر حادثه‌ای را در برابر ایستادگی خود مغلوب می‌کنند؛ چه جنگی هشت ساله باشد و چه سیلابی ویرانگر.
مریم زاهدی
برخی از زنان شهری شاید شاغل باشند و برخی خانه‌دار، اما چه شاغل و چه خانه‌دار دایره مسئولیت زنان شهری در مقایسه با زنان روستایی بسیار محدود‌تر است.
جای خالی مسئولان حوزه زنان در میان زنان سیل‌زده
بسیاری از مسئولان زن کشورمان در حوادث سیل اخیر حضوری نامرئی را به نمایش گذاشتند! نمایندگان زن مجلس وقتی پس از تعطیلات طولانی مدت خانه ملت به مجلس بازگشتند بیشتر ترجیح دادند روی طرح افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس تأکید کنند. به همین دلیل هم بود که حتی کمترین اظهارنظری درباره وضعیت زنان در مناطق سیل‌زده از چهره‌های شناخته شده زن در مجلس منتشر نشد
وضعیت استان خوزستان فرق می‌کند؛ این ترجیع‌بند توضیح مسئولان درباره شرایط این استان پهناور و اسطوره مقاومت ایران زمین است. خروجی سد‌های کرخه و دز در استان خوزستان برای مدیریت شرایط موجب شده است بخش اعظم استان با سیلاب درگیر شود و بسیاری از شهر‌ها و روستا‌ها زیر آب بروند.
آسیب‌شناسی فرهنگی روستا‌های محروم کشور در میزگرد «جوان» با بانوان جهادگر
سال ۷۹ با فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر بسیج سازندگی دانشجویان و سایر افراد تشنه خدمت راهی مناطق محروم شدند تا هر جا کاری بر زمین مانده برای رفع نواقص و کاستی‌ها کمر همت ببندند.
در میزگرد «جوان» با اساتید حوزه زنان و خانواده مطرح شد
برای ورود به گام دوم انقلاب و شروع دهه پنجم انقلاب با همه ارزش‌ها و انگاشته‌هایش و حضور جدی و فعال زنان را در سطح بالاتری نیاز داریم. گام دوم عرصه جامعه‌سازی، تمدن‌سازی و پیشرفت است. در این گام باید ما قله را تمدن‌سازی قرار دهیم و زنان در مسیر تمدن‌سازی چند وظیفه اساسی بر عهده دارند.
۸