«ایجاد رژیم اسرائیل و واکنش علمای شیعه در ایران و عراق» در گفت‌و‌شنود با محمدحسن رجبی‌دوانی
اولین بار حزب صهیونیت یا صهیونیسم، در فروردین ۱۳۰۰ و تقریباً کمتر از یک ماه بعد از کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹، در ایران اعلام موجودیت کرد. سپس اساسنامه حزب را به دولت دادند که تصویب آن مدتی به طول انجامید. پس از تأیید دولت، شعبی از این حزب در شهر‌های دیگر تأسیس شد.
نظر و گذری بر «خاطرات دکتر شمس‌الدین مجابی»
خاطرات زنده‌یاد دکتر شمس‌الدین مجابی در عداد کتب حوزه تاریخ شفاهی است که مرکز اسناد انقلاب اسلامی به تهیه و انتشار آن مبادرت ورزیده است.
خاطرات فضل‌الله فرخ به مثابه روایتی از انقلاب اسلامی
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، در بردارنده خاطرات فضل‌الله فرخ از فعالان فرهنگی و مبارزاتی انقلاب اسلامی است.
«زندان، شکنجه‌های ساواک، شکنجه‌های منافقین» در آیینه خاطرات زنده یاد حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر شجونی
از ارتحال عالم مجاهد و خستگی ناپذیر زنده یاد حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر شجونی، هفت سال سپری گشت. هم از این روی و در نکوداشت مبارزات طولانی آن روحانی بصیر با استبداد و استعمار، بخشی از خاطرات وی را - که واگویه‌ای از دوران زندان اوست- مورد خوانش تحلیلی قرار داده‌ایم. روحش شاد و یادش گرامی باد.
نظری بر جزئیات به رسمیت شناختن دولت اسرائیل ازسوی دولت محمد ساعد مراغه‌ای
در روز‌هایی که ماشین کشتار حکومت اسرائیل در نوار غزه به صورت مداوم فعالیت دارد، نظری به نقطه آغاز روابط این رژیم با ایران احتمالاً بتواند مفید و بهنگام باشد. مقال پی آمده درصدد است تا با نظر به پاره‌ای از روایات و تحلیل‌ها در این باب، تصویری شفاف از آن ارائه کند. امید آنکه تاریخ پژوهان معاصر و عموم علاقه‌مندان را مفید و مقبول آید.
«حوزه علمیه قم و امر سیاسی» در آیینه یک اثر نو انتشار
در سالی که بر ما گذشت، صد سال از تأسیس حوزه علمیه قم سپری شد
«نمایندگان امر، نمایندگان کلام» روایتی مستند از تشکیل یک نهاد
تأسیس کانون نویسندگان ایران را باید فارغ از سرنوشتی که در دوره فعالیت و دهه‌های بعد یافت به ارزیابی نشست. شوربختانه آثاری که تاکنون در این باره تدوین یافته، اولاً معدود و ثانیاً جهت‌دار بوده است و در روند نگارش آن ردپای سیاست رصد می‌شود.
«رویداد تسخیر لانه جاسوسی امریکا پس از ۴۴ سال» در گفت‌وشنود با سردار دکتر رضا سیف‌اللهی- بخش پایانی
آغازین بخش از گفت‌وشنود حاضر را روز گذشته از نظر گذراندید. اینک واپسین قسمت از آن را که به هویت دانشجویان تسخیرکننده لانه جاسوسی و گرایشات بعدی آنان می‌پردازد به شما تقدیم می‌کنیم. امید آنکه مفید و مقبول آید. 
«رویداد تسخیر لانه جاسوسی امریکا، پس از ۴۴ سال» در گفت و شنود با سردار دکتر رضا سیف‌اللهی- بخش نخست
روز‌هایی که بر ما می‌گذرد، تداعی‌گر سالروز تسخیر لانه جاسوسی امریکا، توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام است
«زندگی و مبارزات آیت‌الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب»
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود (همانگونه که از نام آن پیداست) می‌کوشد تا زندگی و مبارزات شهید محراب آیت‌الله شهید سید عبدالحسین دستغیب شیرازی را به مدد اسناد و خاطرات بازگوید
۱۶