آیت‌الله جوادی آملی:
مرجع تقلید شیعیان خطاب به اهانت‌کنندگان به قرآن کریم گفت: خیال نکنید اگر قرآن را بسوزانید می‌توانید برنامه‌های آن را کم کنید، اینچنین نیست، قرآن و غدیر برای همیشه زنده است؛ اگر کسی دهن‌کجی کرده درباره ولایت امیرالمومنین علی (ع)، یا به حرم امن قرآن کریم، باید بداند که این ندا، ندای جهانی است، که قرآن و اهل‌بیت مرگ‌پذیر نیستند.
فضایل امام علی (علیه السلام) به گونه‌ای است که نه تنها شیعیان، بلکه پیروان مذاهب و ادیان مختلف درباره آن به بحث و بررسی پرداخته و در این زمینه کتاب‌های فراوانی به رشته تحریر در آورده اند.
مهمانی ۱۰کیلومتری غدیر روز جمعه از ساعت ۱۸ تا ۲۲، شانزدهم تیرماه ۱۴۰۲ در مسیر میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی برگزار خواهد شد و بیش از ۱۳۰۰ موکب در مسیر اشاره شده جهت پذیرایی مهمانان پیش‌بینی شده است.
رهبری می‌فرمایند: به حادثه تاریخی و عظیم غدیر که ما امروز آن را عید گرفته‌ایم، نباید فقط به چشم یک خاطره فرقه‌ای نگاه کرد. غدیر در حقیقتِ معنای خود، مخصوص شیعه نیست.
آیت الله بهجت(ره) می‌فرمود: فضایل امام علی (ع) حق است، اما گفتنی نیست! زیرا ما ضعیفُ‌العقل و الایمان هستیم و ظرفیت نداریم. اگر بیان می‌کرد، بسیاری از مردم کافر می‌شدند و عده‌ای معدود ایمان می‌آوردند.
استاد معارف اسلامی گفت: اگر کتب شیعیان و غیرشیعیان را بخوانیم، آنقدر تواتر واقعه غدیر بیش از حد است که انکار آن مثل نادیده گرفتن خورشید در وسط ظهر است!
حجت الاسلام غلامی گفت: شبکه وکالت از زمان امام کاظم (ع) شکل گرفت و در زمان امام جواد (ع) گسترش پیدا کرد و در مقطع زمانی امام هادی (ع) شبکه وکالت یک بلوغ و انسجام خاصی را پیدا کرد.
رهبری می‌فرمایند: مسئله غدیر نشان‌دهنده‌ جامعیت اسلام و نگاه به آینده و آن چیزی است که در هدایت و زعامت امت اسلامی شرط است.
حجاج پس از انجام آخرین اعمال حج تمتع، برای خروج از مکه مکرمه، برای آخرین‌بار به مسجدالحرام مشرف شدند. حضور میلیونی حجاج در جوار کعبه، تصاویر زیبایی را رقم زد.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: در ماجرای غدیر حضرت رسول ضمن ابلاغ پیام ،آن را به بهترین وجه تبیین کردند تا مسیر هدایت و سعادت پس از ایشان روشن شود.
۱۵